08 - 14

Sziget 2010


Tag: Sziget
Overview :

****Magyarul lejjebb olvashatod****

- - - English - - -

Sziget Festival Óbudai-sziget 11-16 August 2010

News
Interactive Map
Stages and other useful places
Full program list with easy navigation
Personalize your own program

Smart, useful and your iPhone is on you all the time.
Here you’ll find all the festival information you need: concerts times, venues, performers, an interactive map and more in an easy to navigate interface. With one click you can find the closest bar, barbeque or bathroom. You can get the latest updates on festival news, or you can create your own news by sharing your updates and photos on Facebook and Twitter.

Personalize the experience by saving performers to your favorites list for easy access, and of course the App is also full of other useful information ranging from parking spots to party spots and everything that happens in between. With the Official Sziget Festival App in hand you can truly relax and enjoy the party.


- - - Magyar - - -

Sziget Fesztivál Óbudai-sziget 2010 augusztus 11-16

Hírek
Interaktív Térkép
Színpadok és egyéb helyszínek
Teljes program lista, könnyű navigációval
Állítsd össze a saját programodat

Okos, hasznos, és a mobil úgyis nálad van…
Nem tudod, hol lép fel a kedvenc zenekarod? Mindig elfelejted, hogy a haverokkal melyik bárban találkoztok? Kíváncsi vagy rá, hogy hol tudnád feltölteni az iPhone-od? Akkor a Sziget mobil-alkalmazást neked találták ki. Itt megtalálsz minden információt, amire a fesztivállal kapcsolatban szükséged lehet. Időpontok, helyszínek, fellépők. Mindez persze többféle módon kereshetően.. Ez alap. Ennél jóval többet nyújt ez az app. Hiszen egy koppintás és megtudod, hol találod a hozzád legközelebb lévő bárt, kolbászsütőt vagy éppen mosdót.
Azonnal értesülhetsz a legújabb hírekről is. Sőt, ezeket rögtön meg is oszthatod Facebookon vagy Twitteren.

A számodra fontos fellépőket egy mozdulattal felveheted a kedvenceid közé, így nem kell újra és újra végigpörgetned az egész műsorfüzetet. És persze számos hasznos információt is összegyűjtöttünk neked a jegyekkel, belépéssel kapcsolatos tudnivalóktól a vendéglátóhelyek kínálatán át az utazással, szállással kapcsolatos ismeretekig. Így neked már nincs más dolgod, mint ellazulni és bulizni.


  ·Download

Download Instructions:
 We usually offer three download links, you can choose the best download channel.

 Installation Tutorial:
 http://www.iphonert.com/tutorials/